rss

27 Mar

 

 

 

         Gradinița PP 38 din Timișoara cu cele două structuri ale sale face parte dintr-un proiect minunat marca OvidiuRo. La finalul proiectului scopul nostru este acela de a deveni Grădinițe Biblioteci. Va asteptăm dragi copii să pornim împreună intr-o minunată călătorie prin lumea cărților și a poveștilor!
#100depovesti
#Asociatia OvidiuRo

 

#100depovesti
POSTER 100 DE POVEȘTI
# Asociatia OvidiuRO
 • In 7 aprilie 2021, noi copiii de la grupa mică, Grădinița P.P.nr.6, am avut ocazia s-o cunoaștem, prin intermediul d-nei director, Anton Bianca, pe Omida cea flămândă scrisă de Eric Carle. Multumim, d-na Bianca!
Ne-a plăcut atât de mult, încât am realizat activitatea ,,Ciclul de viață al fluturelui”. A fost o activitate minunată!
 • Cine a spus că un monstru fioros nu poate fi simpatic și îndrăgit de copii? Îi mulțumim că ne-a învățat că nu contează cât ești de mic ci cât ești de isteț și inventiv. Răspunsurile copiilor la activitatea ce a urmat sunt pline de inocență și sinceritate.
Mulțumim, Gruffalo!
               
 • Proiectul ,,Citește-mi o sută de povești”, continuă în grădinița noastră cu un nou moment de lectură desfășurat în săptămâna 5.04.2021- 9.04.2021.
Copiii l-au întâlnit pe Elmer cu mare bucurie! În semn de prietenie aceștia i-au făcut portretul  si l-au pus la loc de cinste în insula de lectură.
#100depovesti
#AsociatiaOvidiuRo

Biblioteca noastră s-a mărit o dată cu primirea kit-ului de lectură de la Asociația Ovidiu. Primăvara este plină de surprize!! Mulțumim Asociației OvidiuRo!

 • 2 aprilie, Ziua Internațională a Cărților pentru copii!

 

Cu această ocazie, copiii de la grădinița PP 38 au fost încurajați să citească acasă, alături de părinți.
Am  lansat ideea: Te provoc la citit!
#100depovesti
#OvidiuRo
 • Insula permanentă de lectură, 8-13.03.2021 din grupa Mare C ,,Canapeaua cu perne și cărți” ne deschide o fereastră luminoasă spre lumea fascinantă a poveștilor!

 

Luna martie a debutat cu sărbătorirea a 100 de zile de grădiniță. In holul grădiniței noastre am amenajat expoziția  ,,Coperta cărții mele preferate”, moment în care preșcolarii au revăzut o parte din cărțile citite la clasă , alegând-o pe cea pe care au îndrăgit-o cel mai mult!

#100depovesti

#AsociatiaOvidiuRo

 

 • Elefantul multicolor rămâne preferatul copiilor de la Grădinița P.P.nr.6 și dacă Elmer ne conduce în aventuri multicolore și locul unde citim trebuie să fie pe măsură! Mulțumim Elmer că ai colorat lumea poveștilor!

             

 

Insula de lectura din Grădinița P.P.nr.38- Timișoara ne aduce încântare și voie bună.

#100depovesti

 

#AsociatiaOvidiuRo

 

 

 • Săptămâna 1.03- 5.03.2021 este specială pentru micuții de la Grădinița P.P.nr.6 (P.P.nr.38), Timișoara, care l-au cunoscut pe Elmer, alături de elevul Bogdan Cristian. Mulțumim, Cristi!

#100depovesti

#AsociatiaOvidiuRo

 • Buna ziua tuturor!
Săptămâna aceasta a poposit la grupa mică, de la Grădinița PP. nr.6 Timișoara (Grădinița PP nr. 38), micuțul Lama, care a dorit, cu ajutorul d-lor ed., Emma și Adina, să ne împărtășească aventurile lui, de zi cu zi. Ne-am așezat confortabil la insula de lectura și am ascultat cu mare drag, regăsindu-ne în povestioarele lui, favorita fiind ,,Lama, Lama dor de mama”. Recomandăm cu drag, colecția de cărți pentru copii Lama, Lama de Anna Dewdney.
#AsociatiaOvidiuRo
 •  Proiectul Citeste-mi 100 de povesti continua în săptămâna 15.02-21.02 cu un nou moment de lectură: Sarea în bucate de Petre Ispirescu.
În această săptămână sărbătorim 145 de ani de la nașterea sculptorului Constantin Brâncuși, copiii au făcut cunoștință cu opera acestuia citind cartea pentru copii În căutarea lui Brâncuși, scrisă de Patricia Lidia Popescu Cevei, apoi cei mici si-au construit o Coloană a infinitului.

#100depovesti
 • Gradinita noastra gazduieste în săptămâna 08.02.-14.02 în cadrul proiectului Citeste-mi 100 de povesti lansat de asociația OvidiuRo o insulă de lectură temporară în cadrul căreia copiii citesc  cărțile din seria Lama Lama srisă de Anne Dwednei. Tot în această săptămână vom citi alături de organizatorii evenimentului #ZICI cu sclipici cu ocazia Zilei Internaționale a Cititului Îmreună o carte scrisă de Andreea Iatagan: Iepurele înțelept și secretul poveștilor
#100depovesti
#Asociația OvidiuRo

#Asociația OvidiuRo

 • În săptămâna 01.02. – 07.02 pentru că este încă vacanță, cadrele didactice implicate în proiect amenajează spatii potrivite pentru copii, adevărate insule de lectură și cultură, în care copiii sa petreacă în compania cărților momente minunate. Tot în această săptamănă, au inceput sa soseasca cartile comandate de la editura Nemira.
#100depovesti

#Asociatia OvidiuRo